ROLIGT OCH SMIDIGT

EN MAGISK KÄNSLA

När man ser en Airwheel passera förbi så ser det fantastiskt ut. Harmoniskt balanserat med ett hjul mellan benen. Är framtiden här nu? Var det inte så här man kunde tänka sig att framtiden såg ut? Nu är den här, här för dig! Man ställer sig på den, lutar sig framåt och glider iväg. Känslan går inte att sätta ord på men den är magiskt!

EFFEKTIVT

Airwheel är snabb. Snabb som en cykel. Du tar dig effektivt fram på den, till vänner, kiosken eller till jobbet. Den går dessutom långt, du kommer ca. två mil på en laddning. Sen är det bara att koppla den till laddaren och du är redo igen. Med ca. två mils räckvidd når du det mesta och förmodligen dit du vanligast tar dig.

Airwheel ställer inte samma tuffa krav på underlaget som en skateboard, inlines eller kick-board. Med ett rejält hjul och tydligt mönster så tar du dig fram utanför asfalten på gräset, en stig eller i naturen.

ROLIGT

”Vansinnigt roligt” är det man får höra av dom som kör Airwheel. Du har oanade möjligheter att ha kul med din Airwheel. Låt den ta dig genom snäva svängar och slalom. Sätt ut konor på vägen eller anta utmaningen med naturliga hinder i storstad eller natur. Lär dig trickåkning på ett ben eller kör baklänges. Förresten, det finns inget fram och bak på din Airwheel, det är bara hoppa upp och glida iväg.

EN MAGISK KÄNSLA

Oavsett om du är på väg till vänner eller skall uträtta ett ärende så är Airwheel smidig. Både att ta sig fram med och ta med sig. Den väger inte mer än att du kan ta den i handen om du tar vägen förbi trappor eller skall in i en butik. Du behöver inte heller oroa dig för att kedja fast den vid stationen eller hållplatsen, tag med dig den, den tar inte mycket plats. Det är svårt att finna ett mer allsidigt transportmedel än Airwheel. Airwheel ut till det gröna. Varför inte ta din Airwheel när du skall på picknick eller upptäcktsfärd i det gröna. Du upplever friheten på bästa sätt med Airwheel.

ENKELT

När du kommit fram till jobbet, hem eller dina vänner så är det enkelt att koppla in din Airwheel för laddning. Airwheel är utrustad med en snabbladdare och efter drygt en timme är du redo igen. Den är fulladdad och du har åter igen ca två mils nytta och nöje med din Airwheel.