FÖRETAGSINFORMATION

Trygghet och omhändertagande

Som kund skall du lita på att vi finns där för dig. Vi ger full garanti, har service med utbildad personal och reservdelar. Det vi tror att vår kunder uppskattar mest är att vi ofta är tillgängliga per email då andra butiker är stängda och att du får ett telefonnummer unikt och prioriterat för dig som kund.

Tydlig kommunikation

Vi önskar ge dig som kund enkelhet och trygghet i ditt köp och som användare bästa behållning och nöje av din Airwheel. Därför arbetar vi för att alltid ge tydlig och korrekt information. Våra kunder får även ett prioriterat telefonnummer för kontakt med oss.

Hög service

Intresserad av Airwheel eller ute och glider med din Airwheel, vill vi ge dig ett professionellt, personligt och positivt bemötande när du behöver information eller hjälp. Vi brinner för Airwheel, låt oss dela med oss.

Nöjda kunder

Din nöjdhet och vår framgång bygger inte bara på produkter med rätt funktionalitet och bra kvalitet. Det krävs det där ”lilla extra”, det där som vi är beredda att göra för dig. Vi vill överträffa det förväntade…

Företagsinformation Airwheel AB

Airwheel AB är officiell distributör av Airwheel för den svenska marknaden.  Som auktoriserad distributör är vår affärsidé att erbjuda innovativ sport och fritidsutrustning till attraktiva priser för den Svenska marknaden. Genom god teknik- och affärskunskap vill vi hitta och erbjuda det häftigaste och det senaste. Vi erbjuder stolt Airwheel och vi fokuserar på det.

Vi har sedan början av 2014 levererat många Airwheel till många nöjda kunder och hoppas du skall bli en av dom. Vi vill lite extra och ser därför till att du som kund får tillgång till personlig service och bra garantier.

Airwheel AB är officiell distributör för Airwheel på den Svenska marknaden och vi riktar oss till konsumenter genom Airwheel.nu och partihandel till detaljister. Vi har byggt upp en stark relation med tillverkaren av Airwheel i Kina, är involverade i innovation och vi kan förvänta oss mer spännande produkter framöver.

Genom att minska distributionsleden mellan tillverkning och användande så kan vi erbjuda avancerad teknik till priser som lockar.

Vi tror inte bara på att erbjuda innovativa produkter utan även på kompetent och personlig service. Vi jobbar och har fokus nu men planerar och bygger relationer långsiktigt.

Fler och fler konsumenter upptäcker hur enkelt och bekvämt e-handel är. Vår webbshop är alltid öppen för dig och här har du tillgång till inte bara våra produkter utan uppdaterad information och nyheter. Vår ambition är också att erbjuda dig som kund superenkel och säker betalning.

Vi är mycket intresserade av dina synpunkter, idéer eller förslag till förbättringar. Vi hjälper även gärna till om du vill ha tips och rådgivning om Airwheel. Skulle det uppstå problem med din Airwheel så hjälper vi dig gärna. 

Vi lovar att vi skall göra vårt bästa för att du skall få mycket nöje av din Airwheel.

// Vi på Airwheel AB

Airwheel AB, Helsingborg, Sweden, Org.nr. 556962-1054